Verlangen 2019

Deze foto is van november 2017, alweer meer dan een jaar geleden. Ik kwam deze tegen tijdens mijn kerstvakantie. Voor mij een periode waarin ik me altijd wat melancholisch voel en dan wat fotootjes ga kijken.

De foto is in Portugal genomen, waar ik toen met mijn 2 lieve vriendinnen een weekje heb kunnen genieten. Deze plek is een speciale voor mij, want ik was er al een paar keer eerder geweest. In een andere setting, met andere mensen tijdens een training.

Op deze plek aan de grillige kust van de Algarve in zuid-Portugal voelde ik me alive and kicking. Krachtig, energiek, vol vertrouwen en dankbaar. Als ik er aan terugdenk kan ik dat gevoel opnieuw oproepen. Heel fijn!!

Het raakt gelijk ook weer het verlangen in mij. Verlangen naar weer meer vanuit dat hele fijne gevoel te leven.

Bijna 2 weken geleden stond ik met een glas bubbels in mijn hand naar het vuurwerk te kijken. De mensen om me heen een gelukkig Nieuwjaar te wensen en de beste wensen terug krijgen.

Goede voornemens heb ik niet gemaakt, omdat ik inmiddels weet dat dit voor mij niet werkt. Helaas heb ik vaak genoeg moeten concluderen dat er niet veel van terecht was gekomen.

Wat voor mij wel werkt is weer voelen wat mijn verlangen is. En dat kon ik door het zien van dat ene fotootje. Even stil staan bij dat hele fijne moment. De tijd nemen om te voelen hoe het toen voelde!

Alles begint met verlangen.
Zonder verlangen naar verandering blijft alles precies zoals het is.
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Een veelgehoorde quote,  maar zeer waar.

Wil jij ook weer voelen waar jouw verlangen zit en waar je naar toe wilt in 2019?
Laat het me weten, want dan is het volgende echt iets voor jou..

Nieuwsgierig? Kijk dan HIER!

Ik wens je een inspirerend en liefdevol 2019

Lieve groet,

Sigrid


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *