Vrouwenmiddag Verlangen

Zaterdag 18 januari 2020 van 14:30 tot 21:00 uur

            

Het oude jaar nadert zijn einde. Vaak met van alles en nog wat. Werk afmaken, deadlines in zicht, voorbereiden op de feestdagen. Het idee dat we nog heel veel moeten.

Vaak erg druk, met name in ons hoofd.

Hier begint al vaak het verlangen, met het nieuwe jaar in zicht.

Misschien is er al iets wat zich aandient in jou, iets van een voornemen of een verlangen voor het nieuwe jaar.

Op zaterdag 18 januari organiseren Judith, Els en Sigrid opnieuw een vrouwenmiddag en nodigen we jullie uit om samen met ons stil te staan bij wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft.

Een middag bewust tijd voor jezelf te nemen. Waarin we de stilte opzoeken en zo de tijd nemen om de rust in onszelf te laten wederkeren. Vanuit die rust ontstaat verbinding met jezelf.

We gaan onze aandacht richten op ons verlangen voor het nieuwe jaar. Waar willen we naar toe, waar willen we zijn, wie willen we zijn, met wie?

Iedereen heeft dit verlangen ergens in zich. Soms is het diep verscholen, soms ligt het meer aan de oppervlakte. In het verlangen schuilt onze levensenergie, onze kracht. Hier gaan we weer contact mee maken, door in stilte te zijn, te bewegen en later ook te zitten in meditatie.

We zullen een intentie zetten voor het nieuwe jaar gebaseerd op dit verlangen. Te voelen met heel ons hart en ziel, met lijf en leden waar we naar toe willen.

Misschien plopt er nu al iets op waar je aandacht naar toe gaat, omdat je er al mee bezig bent geweest. Misschien ook niet. Laat het maar komen en ontstaan op deze dag.

Kom je ook ervaren hoe krachtig dit werkt op zaterdag 18 januari?

Locatie: Kapittellaan 40, Maastricht

We verzamelen om 14:30 en starten om 15:00 met een stiltewandeling, aansluitend nemen we plaats voor een meditatie en deelronde zoals in de vorm van een vrouwenkring, afsluiten doen we samen door het delen van rijk, puur voedsel. De maaltijd start rond 19:00.

          

Aanmelding activiteit

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.