Hoe brandt jouw vuurtje?

Terug van vakantie kreeg ik een linkje doorgestuurd met een huis dat te koop stond, vlak over de grens in België. We, mijn man en ik, zijn niet actief op zoek naar andere woonruimte, maar voelen de laatste jaren beiden wel de behoefte en het verlangen naar een eigen plek, meer eigen ruimte.

En toen was daar dat huisje, met een fantastisch grote tuin, meer een soort bos, met allerlei plateaus, hoekjes en plekken. Grote bomen, groen, grenzend aan de meanderende rivier de Jeker. Een droomplek met een tuinhuisje, een hottub en minisauna. Wauw!

Gelijk voelde ik dat mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme werd aangewakkerd. Opwinding, energie, stroming voelbaar in mijn lijf.

We zijn gaan kijken en werden niet teleurgesteld. Wat een plek, wat een ruimte en wat een mogelijkheden.
Vanaf dat moment voelde ik dat het in mij begon te stromen: energie, inspiratie, plezier.

Vuur!

Hoe lekker is dat. Dit heerlijke gevoel werd versterkt doordat mijn man precies hetzelfde voelde en we dit konden delen met elkaar. Fantaseren, plannen maken, dromen over hoe en wat. Blij word ik daarvan.

We hebben het serieus onderzocht, of het haalbaar was, realistisch. 
En na veel wikken en wegen besloten het niet te doen omdat het niet het juiste moment is nu.

Wat goed is en waar ik vrede mee heb.

En ik kan voelen dat mijn innerlijk vuur weer is aangewakkerd. Mijn verlangen voelbaar in mijn lijf: plezier, energie, inspiratie, zin.

Levenslust!

Door te bewegen in het leven, grote en kleine stappen te maken en soms ook stil te staan. En te voelen of het nog steeds klopt. En dat voelen doe je in je lijf.

Op welke manier leef jij je verlangen en hou je je vuurtje brandend?

In dit kader vind ik het leuk om te melden dat ik in het najaar ga starten met een voorproefje op de cursus leven in je lijf, die begin januari 2025 van start gaat.

Deze cursus gaat letterlijk over het ontdekken en aanwakkeren van het leven in je lijf. Voor iedereen die met meer ontspanning, vertrouwen, energie en lichtheid door het leven wil bewegen.
Want als het stroomt in je lijf, stroomt het in je leven.

Het voorproefje zal bestaan uit 3 workshops van 2,5 uur, waarin je kan proeven aan wat lichaamswerk voor jou kan betekenen.

Hierbij staan adem, contact en expressie centraal. Door meer te ademen, breng je letterlijk meer zuurstof/ energie in je lichaam. Zo wordt meer voelbaar waar zich spanningen in je lijf hebben vastgezet.
Door daar expressie aan te geven kun je steeds meer ontspannen. In het contact met anderen kun je vervolgens gaan experimenteren met nieuw gedrag bv ervaren hoe het is om eens wel je grenzen aan te geven, hoe het is om te ontvangen, om je te laten zien of horen.

Nieuwsgierig?

Laat het me weten, dan hou ik je op de hoogte.

Veel liefs, Sigrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *